Geschiedenis – Stolwijk

Geschiedenis

Op 1 januari 1982 was het Maarten van der Heiden die als jonge tandarts besloot een praktijk in Stolwijk te beginnen. Hij zette aan de Jan Steenlaan 18 een gebouw neer met één behandelkamer. Aanvankelijk werkte er één assistente bij hem. Later kwamen er nog een aantal parttime-assistenten bij.

Het aantal patiënten groeide en daarom werd er een tweede behandelkamer gerealiseerd. In 2003 kwam zijn dochter Barbera als mondhygiënist bij hem werken. Daarna kwam er een derde behandelkamer bij. Een aantal jaren later kwamen mondhygiënist Mariska van Daal en klinisch tandprotheticus Leo Wesseling het team versterken. Daarna kwam tandarts Derkjan de Haan erbij, vervolgens preventieassistente Ranatha van Dijk, daarna tandarts Karen den Besten en sinds september 2020 tandarts Jan Tiesinga.

Omdat we een veelzijdig team hebben, kunt u bij ons terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen: van een halfjaarlijkse controle tot parodontale behandelingen en van vullingen tot gebitsprothesen.

In de praktijk wordt er met moderne behandelapparatuur gewerkt. Deze voldoet aan de laatste eisen rondom hygiëne. Natuurlijk staat bij ons de patiënt voorop.